MONTERING AF DØRE OG VINDUER TIL LAVE PRISER

Vi er en snedker og tømrer nær Næstved og Vordingborg, som har stor erfaring med udskiftning og montering af vinduer og nye døre. En af de bedste former for energioptimering, der samtidig giver et flot nyt look på huset, er udskiftning af vinduer og døre. Vi bruger kun kvalitetsprodukter og har øje for den sidste finish.​

NYE VINDUER ER ALTID EN GOD INVESTERING

​Gamle forsatsvinduer og termoruder giver ofte anledning til træk samt kuldebroer og energitab. Det fører til et dårligt indeklima og en høj varmeregning. Desuden binder de ofte, skal vedligeholdes og er mindre funktionelle end nye elementer. Derfor kan det ofte betale sig at få udskiftning af vinduer.

MULIGHEDER MED NYE VINDUER OG DØRE

Der er mange muligheder ved udskiftning af vinduer, og mange vælger at få alu-træ, hvor der er vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt og træ indvendigt samt energiruder, som kan holde på varmen

NYE DØRE BÅDE INDVENDIGT OG UDVENDIGT

​Dørene mellem de forskellige rum og værelser kan med fordel udskiftes med nye døre, hvis de er utidssvarende. Yderdøre såsom hoveddøre, bryggersdøre og havedøre bør især udskiftes med nye døre som led i en energioptimering og tyverisikring.

UDSKIFTNING AF VINDUER OG DØRE UDFØRES MED FOKUS PÅ KVALITET OG SAMARBEJDE

Vi har fokus på at yde en god og hæderlig kundebetjening, og vi lægger vægt på et godt håndværk og en god kvalitet. Dertil kommer, at vi lægger vægt på et godt samarbejde og en god kommunikation igennem hele forløbet.

HVAD KOSTER NYE VINDUER OG DØRE?

Du kan ringe på telefon 55 99 74 08, eller du kan sende en e-mail til g.f.p@dlgtele.dk, hvis du ønsker en specifik på udskiftning og montering af vinduer og døre.

Få et tilbud

Gregers Friis Pedersen
Tømrer og snedker

En solid samarbejdspartner

Gregers Friis Pedersen har mere end 35 års erfaring og løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget.

Når huset trænger til en tilbygning, når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at udføre arbejdet.

Læs om vores specialer her på siden og kontakt os for flere informationer.

  • Renovering

  • Køkkenmontering

  • Totalentreprise

  • Udskiftning af vinduer

  • Nye døre

  • Nyt tag og meget andet

Få en pris på tømrer- og snedkerarbejde

Du er velkommen til at kontakte Gregers Friis Pedersen for en specifik pris på din opgave. Derpå kan vi aftale nærmere omkring et møde. Du vil herefter modtage et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Gregers Friis Pedersen
Lydehøjvej 3
4720 Præstø
CVR: 19163571

© Gregers Friis Pedersen