TOTALENTREPRISE VED RENOVERING OG TILBYGNINGER

Som snedker og tømrer kan vi tilbyde at varetage din byggeopgave i en totalentreprise. Vi holder til i Præstø nær Vordingborg og Næstved, hvor vi også har en række dygtige samarbejdspartnere, som vi kan inddrage i en totalentreprise, når det er relevant.

VI VARETAGER AL KOORDINERING VED EN TOTALENTREPRISE

Fordelen ved en totalentreprise er, at du får en kontaktperson, som står for al koordinering af byggeopgaven. Det kan være ved et byggeprojekt såsom: 

Vi samarbejder kun med faste og pålidelige samarbejdspartnere. Det kan være elektriker-, murer- og kloakfirmaer.​ Vi kan også varetage udarbejdelse af tegningsmateriale og ingeniørberegninger samt anmodning om byggetilladelse til din totalentreprise.

Derpå ordner vi bestilling af byggematerialer, og undervejs varetager vi byggestyring og møder med dig som bygherre. Udover selve byggearbejdet står vi for kvalitetskontrol af leverancer, materialer og udførelse. ​

Vi lægger vægt på en hæderlig kundebetjening og et solidt kvalitetsarbejde. Dertil kommer, at vi lægger vægt på et godt samarbejde og en god kommunikation under hele byggeforløbet i en totalentreprise. Det er endvidere vores målsætning, at vi skal overholde alle de aftalte betingelser og leveringstider.

FÅ ET BYGGETILBUD PÅ EN ENTREPRISEOPGAVE

​Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om bygge- og entrepriseopgaver, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse for at afgive et tilbud på en totalentreprise. 

Du kan skrive til os på g.f.p@dlgtele.dk, eller du kan ringe til os på telefon 55 99 74 08. Derpå kan vi aftale et møde ude hos dig.​

Få et tilbud

Gregers Friis Pedersen
Tømrer og snedker

En solid samarbejdspartner

Gregers Friis Pedersen har mere end 35 års erfaring og løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget.

Når huset trænger til en tilbygning, når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at udføre arbejdet.

Læs om vores specialer her på siden og kontakt os for flere informationer.

  • Renovering

  • Køkkenmontering

  • Totalentreprise

  • Udskiftning af vinduer

  • Nye døre

  • Nyt tag og meget andet

Få en pris på tømrer- og snedkerarbejde

Du er velkommen til at kontakte Gregers Friis Pedersen for en specifik pris på din opgave. Derpå kan vi aftale nærmere omkring et møde. Du vil herefter modtage et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Gregers Friis Pedersen
Lydehøjvej 3
4720 Præstø
CVR: 19163571

© Gregers Friis Pedersen