Profil af Gregers Friis Pedersen

​Igennem mange år har vi arbejdet på at styrke kvaliteten og holdbarheden i vores arbejde. Det er helt fra konstruktionsmæssige detaljer til valg af og forståelse for materialernes betydning. På den måde har vi opbygget et solidt grundlag for at skabe kvalitet hele vejen igennem byggeforløbet.

For vores medarbejdere har det en stor betydning, at deres projekt bliver afviklet med stor ekspertise inden for service- og kvalitetsstyring – altid til din tilfredshed. Vores erfaringer og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder en optimal løsning til dit behov.

Vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

For at sikre fortsat eksistens og udvikling af vores fag, er det vores idé altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

Vi giver gerne et tilbud fra starten, for vi er bevidste om den usikkerhed, der kan være ved byggerier. Vi ser samarbejdet og kommunikationen med kunden som afgørende for et godt resultat og dermed får kvalitet hele vejen igennem forløbet.

Send os en mail under kontakt os, eller ring for et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud

Gregers Friis Pedersen
Tømrer og snedker

En solid samarbejdspartner

Gregers Friis Pedersen har mere end 35 års erfaring og løser alle opgaver inden for snedker- og tømrerfaget.

Når huset trænger til en tilbygning, når gulvet trænger til en overhaling eller paneler, døre og vinduer har brug for en kærlig hånd, står vi klar til at udføre arbejdet.

Læs om vores specialer her på siden og kontakt os for flere informationer.

  • Renovering

  • Køkkenmontering

  • Totalentreprise

  • Udskiftning af vinduer

  • Nye døre

  • Nyt tag og meget andet

Få en pris på tømrer- og snedkerarbejde

Du er velkommen til at kontakte Gregers Friis Pedersen for en specifik pris på din opgave. Derpå kan vi aftale nærmere omkring et møde. Du vil herefter modtage et uforpligtende tilbud.

Kontakt

Gregers Friis Pedersen
Lydehøjvej 3
4720 Præstø
CVR: 19163571

© Gregers Friis Pedersen