​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud: telefon: 40 21 74 08 eller e-mail: g.f.p@dlgtele.dk

Få et uforpligtende tilbud i dag:

ring 40 21 74 08

​Totalentreprise ved renovering og tilbygger

Som snedker og tømrer kan vi tilbyde at varetage din byggeopgave i en totalentreprise. Vi holder til i Præstø nær Vordingborg og Næstved, hvor vi også har en række dygtige samarbejdspartnere, som vi kan inddrage i en totalentreprise, når det er relevant.

VI VARETAGER al KOORDINERING VED EN TOTALENTREPRISE

​Fordelen ved en totalentreprise er, at du får en kontaktperson, som står for al koordinering af byggeopgaven. Det kan være ved et byggeprojekt såsom:

Vi samarbejder kun med faste og pålidelige samarbejdspartnere. Det kan være elektriker-, murer- og kloakfirmaer.​ Vi kan også varetage udarbejdelse af tegningsmateriale og ingeniørberegninger samt anmodning om byggetilladelse til din totalentreprise.

Derpå ordner vi bestilling af byggematerialer, og undervejs varetager vi byggestyring og møder med dig som bygherre. Udover selve byggearbejdet står vi for kvalitetskontrol af leverancer, materialer og udførelse.

Vi lægger vægt på en hæderlig kundebetjening og et solidt kvalitetsarbejde. Dertil kommer, at vi lægger vægt på et godt samarbejde og en god kommunikation under hele byggeforløbet i en totalentreprise. Det er endvidere vores målsætning, at vi skal overholde alle de aftalte betingelser og leveringstider.

Få et BYGGETILBUD PÅ EN ENTREPRISEOPGAVE

​Du er meget velkommen til at få flere oplysninger om bygge- og entrepriseopgaver, og vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse for at afgive et tilbud på en totalentreprise. 

Du kan skrive til os på g.f.p@dlgtele.dk, eller du kan ringe til os på telefon 55 99 74 08. Derpå kan vi aftale et møde ude hos dig.​

Gregers Friis Pedersen

Lydehøjvej 3

4720 Præstø

Telefon: 55 99 74 08

E-mail: g.f.p@dlgtele.dk

CVR: 19163571