​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud: telefon: 40 21 74 08 eller e-mail: g.f.p@dlgtele.dk

Få et uforpligtende tilbud i dag:

ring 40 21 74 08

​Nyt tag med energioptimering for øje

​Som tømrer og snedker i Præstø nær Vordingborg og Næstved kan vi lægge et nyt tag i alle former for materialer. Når vi lægger et nyt tag, har vi samtidig energioptimering for øje. Taget er i det hele taget en af de største yderflader på et hus.

Tagrenovering med lang levetid til lave priser

​Vi tilbyder også småreparationer og løbende renovering af dit nye tag, og det er afgørende for tagets levetid. Dertil kommer, at mindre utætheder kan åbne op for fugt- og vandskader, som kan udvikle sig til svamp og skimmel. 

Det kan sprede sig ned i tagkonstruktionen eller endda videre ned i selve huset. Men på et eller andet tidspunkt skal huset have et nyt tag, selvom det er blevet ordentligt vedligeholdt.​

Der er mange muligheder, hvis du har besluttet dig for et nyt tag. Først og fremmest kan du overveje at få et andet tagmateriale og en anden farve.

Huset skal selvfølgelig have en rød tråd. Ønskes det, tilbyder vi montering af nye vinduer, døre og kan stå for hele entreprisen for projektet. Derudover kan et fladt tag hæves, og en tagetage kan ombygges eller forberedes til beboelsesrum.

Renovering af tag med solid isolering

Samtidig medfører et større tagarbejde en ny isolering og en eventuel efterisolering af loftet. Vi råder og vejleder naturligvis om de forskellige muligheder, så du kan føle dig tryg under hele forløbet.

Hvad koster et nyt tag?

​Du er velkommen kontakt os for en specifik pris på din opgave. Du kan ringe til os på telefon 55 99 74 08 eller sende en e-mail til g.f.p@dlgtele.dk. Derpå kan vi sende et uforpligtende tilbud på det ønskede tagarbejde.​

Gregers Friis Pedersen

Lydehøjvej 3

4720 Præstø

Telefon: 55 99 74 08

E-mail: g.f.p@dlgtele.dk

CVR: 19163571